Bibla e Shenjtë

Filloni duke lexuar.
epub3: alsSHQ.epub
Kindle mobi: alsSHQ.mobi
PDF
inScript
Crosswire Sword module
Shkarko dhe unzip alsSHQ_html.zip për të lexuar këtë offline.
Ethnologue

 

HTML generated by eBible.org in cooperation with the Digital Bible Society 12 Jan 2017 from source files dated 21 Jun 2016
Digital Bible Society
Also available on eBible.org.
eBible.org certified